Jessestä

Olen Jesse, 29-vuotias erityisasiantuntija Torkkelinmäeltä ja SDP:n ehdokas Helsingin kaupunginvaltuustoon. Minut löytää päivittäin hikoilemasta ympäri Töölönlahtea, lukuisten EU-aiheisten keskusteluiden parista ja koronatilanteen hellitettyä myös painitatamilta. Työksi ja intohimokseni edistän kansalaisten ja päättäjien välistä vuoropuhelua Euroopan tulevaisuudesta.

Vietin lapsuuteni ja nuoruuteni Muuramessa, Keski-Suomessa. Vuonna 2012 käänsin uuden luvun elämässäni ja aloitin opinnot Helsingin valtiotieteelliseen tiedekunnassa yleisen valtio-opin oppiaineessa. Tällä hetkellä kirjoitan Pro gradu -tutkielmaa tasa-arvosta ja edustuksesta päätöksenteossa.

Olen aina ollut kiinnostunut yhteiskunnasta ja ongelmien ratkomisesta, mikä saikin minut hakeutumaan yhteiskunnalliselle alalle. Matkaan on mahtunut monenlaisia vastuullisia tehtäviä, muun muassa Eurooppanuorten ja Sosialidemokraattisten opiskelijoiden puheenjohtajuus sekä paikka Kuntien takauskeskuksen valtuuskunnassa.

Olen ehdolla Helsingin kaupunginvaltuustoon, koska minusta jokaisella meistä tulee olla oikeus hyvään elämään, puhtaaseen ilmastoon ja ympäristöön ja tasa-arvoiseen kohteluun yhteiskunnassa. Tavoitteenani on rakentaa Helsingistä tasa-arvoinen ja ympäristökestävä kaupunki, joka kuuntelee jokaista asukasta.

  1. Konkreettisesti se tarkoittaa lisää asuntorakentamista ja kohtuuhintaisia asuntoja eri elämänvaiheissa oleville ihmisille.
  2. Se tarkoittaa ilmaston kannalta kestävää kaupunkisuunnittelua ja julkista liikennettä.
  3. Se tarkoittaa riittäviä terveydenhuollon resursseja ja nopeaa hoitoonpääsyä.
  4. Ja, se tarkoittaa huolehtimista senioreistamme sekä kaupunkilaisia osallistavaa päätöksentekoa.
Instagramissa
Something is wrong.
Instagram token error.
Follow
Load More

Facebookissa